Vidimo se u novootvorenoj trgovini Taste and Shop Červar!

Odlična vijest koja nas jako veseli, a jednako će obradovati i sve ljubitelje naših vrhunskih ulja – na lokaciji Z.O. Červar, u Svetom Servulu 7b pokraj Novigrada, otvorili smo maloprodajnu trgovinu Taste and Shop Červar!

U novouređenom prostoru na raspolaganju će vam biti kompletna ponuda naših ekstradjevičanskih maslinovih ulja, a prije kupnje i odluke koje je najbolje za vas, moći ćete ih i degustirati.

Naravno, bit ćemo tu za vas da vam s mnogo pažnje, onako kako i proizvodimo naša maslinova ulja, damo sve informacije o njima, saznamo vaše preferencije, otkrijemo vam koje bi za vas moglo biti najbolji izbor s obzirom na to koju hranu najviše volite, ili koliko uživate u pikantnosti.

Ispričat ćemo vam rado sve što vas bude zanimalo, kako biste otkrili kvalitetu svjetske klase koju nude naša maslinova ulja, a sve oni koji su već uživali u njihovim aromama bit će nam iznimno drago osobno upoznati te iz prve ruke zahvaliti na vjernosti i povjerenju.

U Taste and Shop Červar trgovini dočekat će vas naš San Servolo, Bianchera, Coratina i Žižolera, u različitim pakiranjima i kombinacijama, idealnima za vas, ali i za poklon nekome koga volite i cijenite. Jer takvima dajete samo najbolje, a upravo to su ulja iz naše ponude – najbolja od najboljih, okrunjena s više zlatnih i jednom platinastom medaljom s prestižnih svjetskih natjecanja.

Beskrajno smo sretni zbog svih budućih susreta i druženja u našoj trgovini, i molimo vas da se za dolazak unaprijed najavite na broj telefona 091/8834-573 ili na e-mail:info@cervar.hr

Čekamo vas!