Ova nam je godina dala obilje ulja svjetske kvalitete

Još je jedna uspješna maslinarska sezona iza nas. Završila je berba koja je ove godine bila iznimno bogata, jednostavno fantastična. Stabla maslina nagradila su nas obiljem sočnih i zdravih plodova, pa je kruna svega ulje top kvalitete, spremno za daljnji plasman.

Kada smo isplanirali berbu masline su bile još zelene, i sve je bilo onako kako smo se nadali i predviđali, s tim što je ove godine, zbog velike rodnosti stabala, berba potrajala i dulje nego inače. Priroda je tako rekla, a mi smo ovdje da pratimo njezina pravila te da u zajedničkoj suradnji izvučemo onaj maksimum, na zadovoljstvo svih naših kupaca koji nam u potrazi za vrhunskim maslinovim uljem daju svoje povjerenje. A bazu za to povjerenje dugo smo gradili, predanim radom i istančanim varijacijama koje neprestano podižu ljestvicu izvrsnosti.

Formalne potvrde o onome što smo postigli, i što nudimo našim kupcima, dobili smo kroz uvrštavanje u Flos Olei, najpoznatiji svjetski vodič maslinovih ulja u koje može ući samo 500 najboljih. Dodatno, naša je Coratina osvojila zlatnu medalju na NYIOOC, najprestižnijem svjetskom natjecanju maslinovih ulja.

Stoga, kada tražite ono što je pojam najboljeg maslinovog ulja, to ćete naći upravo u našim bocama. Ono će obogatiti vaš život nenadmašnim okusima i obiljem zdravlja. A kako bi i u budućnosti bilo tako, za nas sa završetkom berbe nije nastupio odmor. Jesenski, a nakon njih i zimski radovi u masliniku se nastavljaju. Naša fantastična stabla to zaslužuju.

Kao što vi zaslužujete najbolje Červar maslinovo ulje.