Zajedno našim uljima poklonite najdražima ljubav i zahvalnost

Jedno od vječnih životnih pitanja je što je ljepše – primati darove ili darivati nekoga? Neki uživaju kada poklanjaju, a neki kada ih usreći neočekivani poklon. No kada je naše Červar maslinovo ulje u pitanju, s njim se može postići oboje.

Onaj koji ga poklanja znat će da je za dragu osobu, člana obitelji, ili poslovnog partnera odabrao najbolje, vrhunsku kvalitetu, zdravlje iz prirode u boci tekućeg zlata. A onaj koji naše ulje dobije kao poklon, bit će neopisivo sretan jer mu je u ruke stiglo nešto neprocjenjive vrijednosti, proizvod koji će mu obogatiti život na više razina.

Vrijeme blagdana naziva se i vrijeme darivanja, jer je sada pravi trenutak da osobama koje nam najviše znače, darujući ih zahvalimo za sve što su za nas učinili. Neka taj poklon, u kojeg je utkana sva vaša ljubav, poštovanje i zahvalnost, bude upravo neko od Červar maslinovih ulja.

Na raspolaganju su vam četiri vrste maslinovog ulja – San Servolo, Bianchera, Žižolera i Coratina. Sva četiri vrhunska, svjetske top kvalitete. Možete ih naručiti u količinama i u veličini boca po vlastitoj želji i potrebama, a jednako tako možete odabrati neki od naših gotovih poklon paketa. Paketi su u kutijama posebno osmišljenim za ovu svrhu, i dolaze u tri varijante. Prva je jedna boca ulja u kutiji, druga je s dvije boce ulja koja kombinirate kako želite, i treća je poklon kutija sa sve četiri vrste ulja. Možete se odlučiti za boce od 100 ml, 250 ml ili 500 ml Červar maslinovog ulja, ovisno koju vrstu paketa odaberete.

Dakle, sve opcije su tu, fantastični darovi su spremni, pa neka vaše dobre želje otputuju prema dragim ljudima u svakoj kapi naših maslinovih ulja. Proizvodili smo ih uz mnogo radosti i ljubavi. Prenesite ove osjećaje dalje, na sve one do kojih vam je stalo.